När livet vänder ..

Har ej skrivit här på bloggen på länge. Tänkte verkligen att i vinter ska jag blogga om alla vara trevliga skoterturer vi gör. 
Men det han ej bli många denna vinter. 
Hela hösten var min pappa sjuk han fick en stroke och beskedet kronisk leukemi. Men innan julen rättare sagt på min Malin's födelsedag 17/12-15 såg vi en vändning och han blev piggare o piggare. I dag helt återställd kan man säga . Den 16/3 ska han få tillbaka sitt körkort som han längtar så efter. Han älskar vara ute o köra bil. 
Min pappa och mamma i somras när vi mötte dom uppe Töre på en camping. Och så åkte vi och titta på Storforsen tillsammans innan vi skildes åt igen. 

I allt bestämde vi oss för att vi skulle sälja huset, det gick lite så där i december var trögt. Men vi la ut det igen i mitten av januari och fick det sålt på engång. Utflytt blir den 30/4 

Vårt hus fr 1997-2016

Kommer ändå sakna detta fina hem 💕


Den 12/12-15 
Åkte min man och köpte sej en ny skoter. 
Han skada ryggen då trodde han när han löft på den på släpvagnen. 
Efter en massa massage, kiropraktiker odyl fanns inget som kunna hjälpa honom så han gick till hälsocentralen. 
Den 4/3 fick han beskedet myelom (benmärgscancer ) 
När vi kom in då på starta dom hans cytostatika behandling direkt.
Nu ska han behandlas med cytostatika och sprutbehandling på Gävle sjukhus i 3x3 v och sedan får Uppsala ta över. 

Han mår så bra. Tills i går då stängde han en garageporten och ett muskelfäste skadades. Nu har han armen i mitella och väldig värk på ett till ställe. 

I går hade vi även loppis på våra möbler vi inte ska ha kvar och pengarna jag får in ska jag skänka Cancerfonden. Tyvärr blev det väl ingen hitt eftersom det var en onsdag. Men skulle ju passa så bra när Krille var borta på onsdagkväll.. Krille så stålt att han tvingat ut sej trots svår ryggvärk 

En av våra turer som blitt av i vinter 


Solig härlig tur 


Jag 


Älskar detta liv med skoteråkningen 


En helg i husvagnen 


Vinterdag -16

Tagen bild från internet .. Gårdagens ambulans färd till Gävle akutmottagning 
Oh vad jag lider med dej ❤️

Fortsättning följer .. 


sonjaho

Gift 2-barns mor. Är mitt i livet. Som älskar att spendera sin fritid med familjen i husvagnen och på vintern skoteråkning.

RSS 2.0