Oj vart tog jag vägen 🙈

Oj vad det var länge sedan jag skrev här nu.. jag måste verkligen skärpa mej 🙄.


Läget just nu är väldigt bra med Krille, orken börjar komma tillbaka igen. Han börja gå upp i vikt igen. Men så i onsdags åkte han på magsjuka och tappa genast några kilon igen 😕-16 kg totalt hmm ( om det ändå vart jag) fast jag har oxå tappat några kilon -7 kg men har många kvar 🙈. 

Krille har även haft 2 st läkarsamtal ang cancern med en proffessor från Uppsala. Han har nu avsagt sej ny transplantation så länge han mår bra av denna medicin han äter. Och hans världen låg sist på 9. Det ska vara 0 men bättre än när han börja på 56 .. så nu håller vi tummarna för att han tagit rätt beslut 👍

Vår kryssning var så trevlig så, nu har vi bokat en till och åker 30/4 med vänner ska oxå bli så trevligt. 

Fjällresan då njöt vi ordentligt av sista vintern, tyvärr lite kyligt och blåsigt men många härliga mil fick vi.. Träffa på bekanta som vi inte visste var där förrän jag såg att hon la ut ett foto på instagram. Första dagen då var vi 10 st skotrar som var ute på fjället och åkte. 

Lite härliga fjällbilder .. 
Nu är skotrarna undanställda och vi börjar snart längta till nästa vinter 👍

Kolla in stugans fina bastu aggregat 


Alla skotrar 1:a dagen
En av dagarna solen kom fram men kallt
Älskar detta före
Och renarna
Pappa mamma o jag njuter av ☀️
Sista turen krilke o jag åkte
Tack för i år ses snart igen ❤️

Till det tråkiga junis begravning var så jobbig men så fin 😢❤️ en vän jag alltid kommer och sakna men du har lämnat så härliga minnen efter dej och vi skrattar mycke och minns dej 😘

Vårt ❤️
Tack för alla våra gemensamma minnen
Junis familj på begravningen
Kolla in bastuaggregatet.. hamna lite fel i ordningen bara


sonjaho

Gift 2-barns mor. Är mitt i livet. Som älskar att spendera sin fritid med familjen i husvagnen och på vintern skoteråkning.

RSS 2.0