Ständigt orolig 13/6-17

Förra gången Krille var och lämna prover blev han återkallad direkt, provsvaren var ej bra. Han hade alldeles för många vitablodkroppar. Han tog nya prover och fick vänta kvar tills svaret kom, och nu var det ok. Så första var det nog bara något fel på. Nu har han fått ner cancervärdet till 6 🙏. 


I dag ska han åka in för att få kalk och det gör honom gott, för sedan söndagen har han inte alls mått något bra. 
Så hoppas han piggar på sej efter dagens läkarbesök. 

Men inte så konstigt heller att han är slut irriterad och trött, men kan ändå inte sova, jobbigt att hela tiden tänka på vad kommer detta svar att visa. Har jag ont eller cancer ont 😥

NU ÄR NU är ju så himla oss ... 

Just nu tar vi vara på varje pigg tid du har .. och som tur är har det hållt i sej ett tag, och hoppas verkligen den kommit för att stanna. Fast det kommer nån liten svacka då och då.. 



I torsdags var jag och hjälpte Pernilla förbereda lite till Linus student. Det blev så fint så ute i tältet. En lyckad dag med uppehåll lagomt väder för alla fina kostympojkarna och kanske lite för svalt för alla flickor i sina fina klänningar. Men dom klara regnet och det är ju huvudsaken. 

Så kom fredagen när det var dax för Linus Gulliksson och kliva ut i vuxenvärlden. 

Grattis och lycka till önskar vi dej ❤️

Pernillas syster Petra har bakat så fina kakor till Linus dag 

På lördagen innan vi åkte hem stannade vi och titta på fotboll. 

Forsbacka IK har startat en minnesfond för Stefan Lööf som har var en duktig fotbollspelare i både Valbo och Forsbacka när han var ung och aktiv. 
Därför samlade man i hop ett gäng fotbollsspelare från Valbo och från Forsbacka som spelat för ett ex antal årsedan i en derbymatch för att hedra Stefan som omkom i en arbetsplatsolycka på Sandvik 13/6 för 5 år sedan. 
Alla pengar som kommer in i denna fond går till ungdomsfotbollen i Forsbacka. 
Man kan gå in på Forsbacka Ik's hemsida där finns bg/pg nr och även ett swich nr för att sätta in en slant på den fonden. 


Avslutar helgen med att boka en resa. 

Så till hösten åker vi till värmen igen med Magnus o Pernilla.. 
Och av solen, värmen & vilan blev Krille bara pigg.  Så detta kommer han behöva för att orka med en lååång skön vinter igen.
Skönt att ha ngt och se fram emot .. 

sonjaho

Gift 2-barns mor. Är mitt i livet. Som älskar att spendera sin fritid med familjen i husvagnen och på vintern skoteråkning.

RSS 2.0