Vardag igen för mej !!!

Nu känns allt så bra hemma här, så efter nästan 2 månader hemma med närståendepenning återgår jag i mon till mitt jobb, som jag längtar efter. Träffa mina härliga arbetskollegor, få tillbaka rutiner i vardagen. Och framför allt känna att Krille är så pigg så han fixar detta nu.
Vi har vart till läkaren på återbesök och alla prover dom kunna se nu var helt ok. Så nu är infektionsrisken bra, men ska ändå tänka sej för, det tar ju lång tid innan kroppen hämtat sej riktigt. Men nu ser man och hör på han att han mår så mycket bättre redan. Kondition bygger han upp sagta men säkert. Lite skägg börjar växa ut igen sakta. Men än väntar vi oroligt på beskedet om åt vilket hål cancern går mot, och det får vi om ca 3 veckor.

Denna långa jobbiga vår/sommar har vart ett helvete i oro för många av oss. Som bara hoppas nu att detta ska ta slut. Tyvärr vet vi ju att detta är kroniskt, så frisk blir han ju inte. Men hoppas på många friska år innan nästa behandling, och att inte den ska behöva påbörjas om direkt. Bara fortsätta hoppas ett tag till tills vi vet.

Jag började med min blogg förra året när vi gjorde en Norrlandsresa med husvagn och ville bara skriva lite nu och då när det hände ngt skoj i vårt liv. Och även skriva lite om skoteråkning som är ett av krilles och mitt gemensamma intresse. Om det skulle jag blogga för att försöka få mera "tjejer" bli intresserad av att åka, och inte bara åka till en grillplats och fika. Utan köra skoter 😜
Men det blev inget med det tyvärr förra säsongen för jag åkte inte så många mil, fick nog bara i hop en 40-45 mil på en säsong som är väldigt lite för oss, och av dom åkte nog Krille bara 27 mil.
Men till vintern hoppas vi på att det blir mera snö och vi är frisk..


Detta var min blogg tänkt för. Men som tur var berättade jag för min kusin världens bästa Heidi, att jag ska även skriva på bloggen om Krille så familj och släkt kan läsa om hur vi har det. Då tyckte hon att jag skulle dela med mej så alla kan läsa om oss, ni har så många vänner som tänker på er sa hon. Och jag tänkte vem är intresserad av och läsa hur det går för oss. Men som tur var lyssna jag på henne, och jag är så lycklig att jag gjorde det. Det är så många som följer oss här, många som kommer fram när vi träffar dom och tackar för att dom kunna följt oss genom denna blogg, längtat till kvällarna till jag skrivit. Många har även gråtit med oss genom att läst detta .. Tack alla ❤️och tack Heidi för stt du pusch mej till detta 😘. Jag är en väldigt dålig skrivare, men värkar ha nått ut ändå med krilles sjukdom och hur det vart att vara bredvid någon man så gärna vill hjälpa men man kan inte ❤️

Jag tycker själv stt jag vart otroligt stark hela tiden, som Malin skrev i ett tidigare inlägg stt jag förstorar upp allt, för när Krille fick sitt besked ville jag bara ha ett svar av läkaren hur länge kommer Krille leva för mej är ju cancer = döden. Men efter samtalet med Krilles läkare fatta jag att det finns ju människor som överlever. Och nu ska jag hjälpa min älskade och överleva denna hemska sjukdom, så vi kan fortsätta leva det härliga liv vi har tillsammans.

Men jobbigt har det verkligen vart. Jag har gråtit mej till sömns många många nätter, värst var det före Uppsala innan jag/vi visste vad som skulle hända oss. Jag har aldrig haft nån nära mej som gått igenom en cytostatikabehandling, och förstått hur hemskt det är..

Min mamma opererade bort en tumör i hjärnan för många år sedan. Det kommer jag i håg att timmarna hon opererades var ett helvete av oro, vi visste inte om och hur hon skulle vara när hon vakna igen. Hon miste hörseln på ett öra, och det är inte bara man tappar mycke med hörseln, gäller och ha person på rätt sida som pratar. Tyvärr eller som tur är kan man oxå säga så fortsätter livet för oss alla efter det. Men man glömmer väldigt fort att man ska vara rädd om varandra.
Pappa min får en hjärninfarkt i höstas, han piggar oxå på sej och blir frisk efter ett par månader i väldig oro. Då förstår ni att jag dog när Krille fick sitt besked, tre gånger kan bara inte fungera...
Då får min svärfar en hjärtinfarkt under denna tid med 3 förträngning i kärlen som dom spränger och sätter i nät, ett i aortan. Och även den hämtar han sej från.
Så för oss har nu 4 st överlevt och fixat sina svåra sjukdomar. .
Jag älskar er alla, så TACK för att ni finns kvar i mitt liv ❤️
Och Gun som vart så otroligt stark under denna tid. Du är fantastisk, oron över sin son och sin man.
Jag är så stolt över att du är min svärmor. Älskar dej ❤️

Man säger ofta oj jag förstår jag lider med dej /er. Jag har aldrig fattat hur det är och vara sjuk och hur mycket man behöver tröst och stöd av varann innan detta hände oss.
Kristers en faster kommer tex och hälsar på oss i husvagnen i sommar, hon har levt med en sjuk man i många många år.
Det första hon säger är hur mår du Sonja, då grät jag. Tänk alla år hon kämpat jag har aldrig frågat hur mår du !!!!
Då vakna jag, vi vet att den sjuke är sjuk och mår dåligt, han/hon behöver vi inte fråga hur mår du, är du hungrig är du törstig bl.a. Bl.a. .. Det vet den sjuke men den som står bredvid finns oxå.. Tack Carina för du gjorde mej uppmärksam 😘

14 dagar sedan blev jag så glad när jag, krilles syster & min svärmor.
Var på Digeloo i Högbo, då får jag syn på en arbetskollega jag hade i hemtjänsten Forsbacka för många många år sedan, hon har skickat oss sms av och till, och när Krille blev sjuk skicka hon oss ett vykort. Blev så glad och se henne och få krama om henne och hennes man och berätta vad gott hon gjort oss med sina sms..

Min arbetskollega t ex har skickat mej ❤️❤️❤️ dagligen på messenger, bara det kändes så bra.

Magnus, Pernilla, Linus o Melle meddela oss på ngt vis varje dag hur dom och deras campingsällskap höll lycktan brinnande. 🔥

Krilles familj, min familj . Vad hade vi gjort utan er ..
ÄLSKA ER ALLA❤️

Våra underbara flickor som ställt upp för oss hela tiden. Så fort nån av dom hör att det vart jobbigt har dom kastat sej i bilen och kommit ner och vart hos mej ett par timmar. Deras två härliga man & en sambo tack för ni stöttat och ställt upp för dom. För det är ju inte meningen att barnen ska finnas för mamma, mamma ska finnas för barnen. Ni två har gjort ett toppen bra jobb för våra barn 😍
Flickor tack för att pappa o jag fick er ni är vårt allt .. ÄLSKAR ER ❤️

Åter ett tack till alla som stöttat oss/mej när Krister var som sämst
NI ÄR GULD VÄRLD❤️

Min älskade kusin Heidi ❤️
Jag och våra härliga flickor 💞
BAKOM MOLNEN ÄR HIMLEN ALLTID BLÅ. Ljuslyktan vi gav till alla i vår familj/släkt och nära vänner. Så här efteråt hade jag kunnat köpt Cancerfondens hela lager och delat ut ❤️
En ros till alla er 🌹TACK
ÄLSKADE ÄLSKLING <3
Var rädd om varandra 🌻
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sonjaho

Gift 2-barns mor. Är mitt i livet. Som älskar att spendera sin fritid med familjen i husvagnen och på vintern skoteråkning.

RSS 2.0