Sakta men säkert 19/3-17

I fredags var Krille till Hc och la om såret igen. Ser riktigt bra ut nu, bara 3 små ställen som det inte läkt i hop riktigt. Orken kommer tillbaka sakta men säkert, nu orkar han vara ute och gå lite och fått tillbaka lite färg på kinderna igen. 

Vi åkte till åmot i helgen och det har bara gjort honom gott. Han har fått vart ute och hållit på lite med det han kan och orkar. 
Inte blev det sämre för att det vart sol och toppen väder hela helgen. 


Krille har nu ifrån sagt sej en ny behandling i Uppsala. Han orkar inte -15 kg. Han vill återfå lite kraft och vikt igen innan det blir dags. Och så länge medicin han äter håller cancervärden nere tycker han att han kan avvakta. Dom ligger nu mellan 7-8.  Han har fått samtal med en proffesor i myelom från Uppsala, och hon förstod hans beslut och sa att det fanns inge rätt eller fel beslut i detta, men alltid bra och få tillbaka lite krafter.  För denna behandling kommer bli mycket värre än den förra. 

Så nu kände vi att vi måste även ha ngt skoj och se framemot .. 
Så i veckan bokade vi 3 resor. 
Och den första är redan nu på torsdag då åker vi till fjälls och har det härligt i vårsolen, om inte Krille orkar åka så mycket skoter kan ha vara i stugan och jag får åka lite till innan denna säsong är slut ... 

Nu kanske vår tid blir denna vår och sommar så vi kan få njuta lite av livet igen och inte bara sjukhus och sjukdom. 

Fast vi aldrig blir kvitt det 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sonjaho

Gift 2-barns mor. Är mitt i livet. Som älskar att spendera sin fritid med familjen i husvagnen och på vintern skoteråkning.

RSS 2.0