Hjärtklaff byte dag 18-24

1 vecka blev jag inlagd allt som allt innan jag äntligen fick komma hem, men bara på permis timmarna mellan pencilinet. 

I fredags lyckade jag få permission och gå på diggiloo. Efter lunch pencilinet kom Malin och hämta mej så jag fick åka hem och duscha och göra mej i ordning 
Sedan kom mamma, svärmor och Kristers syster Monika.
Monika hade fixat med sej mat och dryck som vi åt här innan pappa skjutsade ner oss på strömvallen för att se diggiloo som var otroligt bra. Det blev en härlig kväll där man kunnde få tänka på ngt annat än sjukhus och sjukdom. 
(null)
Precis innan kl 19 började regna 🌧 inte mycket men tillräckligt för att det skulle bli rått och kallt efter ☔️
(null)
Här kommer endel av gänget 👏👏👏
(null)
Efter var det dags att låsas in igen på infektion. 

På dagarna händer inte så mycket mera än provtagning och pencilin kl 06:00, frukost & medicin kl 08:00, rond mellan kl 10:30-11:00,   lunch & pencilin kl 12:00.
 Besök på EM, middag kl 17 pencilin kl 18, kl 19:30 kvällsfika med ljummet te 
Kl 20:00 medicin fortsätta kolla på tv som man gjort hela dagen tills midnatt då var det sista pencilinet för dagen sedan en sömntab och försöka sova. 
Och sedan en ny dag som ser exakt lika ut ... 
I dag tisdag på ronden meddelar läkaren att ingen bakterie växer i min odling 🙏.
 Men dom vill fortsätta med intravenöst PC till måndag för att inte den nya klaffen ska ha bakterier ändå, sedan blir det tabletter ett tag. 
Så kl 17 i dag åkte jag hem. 
Och får åka tillbaka till sjukhuset 3 ggr om dagen och få penicillinet kl 06:00-14:00-22:00 men vad gör det jag får ju vara hemma 
(null)

Hemma i mitt tv hörn i love it 🙏
Snart är det dax att åka upp och få sista PC för kvällen, men sedan hem och sova i min säng med mitt livs kärlek bredvid mej ❤️

sonjaho

Gift 2-barns mor. Är mitt i livet. Som älskar att spendera sin fritid med familjen i husvagnen och på vintern skoteråkning.

RSS 2.0